Från ett hantverksbageri i Salerno utanför Napoli bakar man våra Pizzette för hand. Den förgräddas på hög temperatur i en eldad stenugn och snabb infryses. Vår Pizzette görs på samma deg som vår Pizza Napoletano och har hög och krispig kant med tunn botten. Pizzette är ca 16 cm i diameter och perfekt som grab-n-go och mellanmål.
Storlek
140gram
VETEmjöl, vatten, passerade tomater 14,1 %, MOZZARELLA ost 12,8 % (MJÖLK, salt, löpe), tonfisk i olja 9,6 % (TONFISK, solrosolja, salt), lök 5,1 %, solrosolja, salt, naturlig jäst, jäst. Kan innehålla spår av ÄGG, NÖTTER och SELLERI.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten, vete, mjölk, fisk och laktos. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där ägg, nötter, selleri och sojabönor hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 898 kJ |
Energi | 213 kcal |
Fett | 6 g |
- Varav mättat fett | 0.3 g |
Kolhydrat | 30 g |
- Varav sockerarter | 1.7 g |
Protein | 9.2 g |
Salt | 0.33 g |
Fiber | 1.2 g |
Förvaras i -25°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
-25°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Italien
Företag
Mozzo della Pizza
Org.nr: 559358-2231
I en portion på 100g finns det 9.2g protein.
Per 100g portion innehåller Pizzetta Al Tonno 30g kolhydrater tillsammans med 6g fett.
Pizzetta Al Tonno innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten, vete, mjölk, fisk och laktos.
På grund av tillverkningsprocessen kan Pizzetta Al Tonno innehålla spår av följande allergener: ägg, nötter, selleri och sojabönor.
Du kan kontakta Mozzo della Pizza på följande sätt: E-post: info@mozzopizza.se. Adress: Torsgatan 8, 112 23 Stockholm.