Från ett hantverksbageri i Salerno utanför Napoli bakar man våra pizzor utan kompromisser. Här bakar man pizzan för hand och gräddar den på hög temperatur i en eldad stenugn, så som man alltid har gjort. Pizzan toppas med lokala och högklassiga råvaror som finns att tillgå inom ett stenkast från bageriet. Slutprodukten blir pizza med hög krispig kant och tunn botten. Du kan se på produkten att den är på riktigt.
Storlek
440gram
VETEmjöl, vatten, friarielli 14,3 % (vild broccoli, solrosolja, vitlök, chili, surhetsreglerande medel: mjölksyra), italiensk mozzarellaost "fior di latte" 13,3 % (MJÖLK, salt, löpe), rökt provolaost från italienska mjölk 10,2% (MJÖLK, salt, löpe, rökarom), salsiccia korv 8,2% (fläsk, salt, peppar, ister, konserveringsmedel: E250), salt, solrosolja, naturlig jäst, jäst. Produkten kan innehålla spår av SOJA, ÄGG, FISK, NÖTTER (hasselnötter och pistage), SELLERI.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten, vete, mjölk och laktos. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där fisk, ägg, nötter, selleri och sojabönor hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 963 kJ |
Energi | 229 kcal |
Fett | 8 g |
- Varav mättat fett | 3.7 g |
Kolhydrat | 30 g |
- Varav sockerarter | 1.7 g |
Protein | 8.1 g |
Salt | 0.09 g |
Fiber | 2.4 g |
Förvaras i -25°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
-25°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Italien
Företag
Mozzo della Pizza
Org.nr: 559358-2231
I en portion på 100g finns det 8.1g protein.
Per 100g portion innehåller Pizza Salsiccia och Friarelli 30g kolhydrater tillsammans med 8g fett.
Pizza Salsiccia och Friarelli innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten, vete, mjölk och laktos.
På grund av tillverkningsprocessen kan Pizza Salsiccia och Friarelli innehålla spår av följande allergener: fisk, ägg, nötter, selleri och sojabönor.
Du kan kontakta Mozzo della Pizza på följande sätt: E-post: info@mozzopizza.se. Adress: Torsgatan 8, 112 23 Stockholm.