Ett enkelt sätt att bli pizzaproffs. Pizzan gräddas enkelt i en pizzaugn eller varmluftsugn.
Storlek
500gram

Ingredienser: Botten 57% (VETEmjöl, vatten, rapsolja, jäst, rörsocker, salt) OST 20% (Pastöriserad MJÖLK, salt 1,3%, syrningskultur, ystenzym, kalciumklorid) Tomatsås 11% (vatten, tomatkoncentrat, oregano, basilika, svartpeppar, socker) Peperoni 12% (Fläskkött, kalkonkött, fett från gris, salt, kryddor, druvsocker, kryddextrakt, antioxidantmedel E301: askorbinsyra, konserveringsmedel E250: nitrit, mognadskultur, rökt med äkta rök från bokträ). ***Produktsammansättningen kan ändras, läs därför alltid ingrediensförteckningen på förpackningen.***
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller mjölk, vete och laktos. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
| Näringsämne | Per 100g | 
|---|---|
| Energi | 1170 kJ | 
| Energi | 280 kcal | 
| Fett | 9.8 g | 
| - Varav mättat fett | 5 g | 
| Kolhydrat | 35.5 g | 
| - Varav sockerarter | 3.1 g | 
| Protein | 11.6 g | 
| Salt | 1.1 g | 
| Fiber | 1.5 g | 
Förvaras i -25°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
-25°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
AB Tage Lindblom
Org.nr: 556020-9107
I en portion på 100g finns det 11.6g protein.
Per 100g portion innehåller Pizza Peperoni 35.5g kolhydrater tillsammans med 9.8g fett.
Pizza Peperoni innehåller följande allergener: mjölk, vete och laktos.
Pizza Peperoni tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta AB Tage Lindblom på följande sätt: Telefon: 08-564 705 10. E-post: info@tagelindblom.se. Adress: Ynglingavägen 1, 177 57 Järfälla.