Med pizzatradition sedan 1976 i Nyköping har vi just skapat denna pizza för restauranger. Ett enkelt sätt att bli pizzaproffset på restaurangen utan förkunskaper. Varje deg har fått jäsa i minst 12 timmar innan vi bakar ut den, sedan toppar vi pizzan med noga utvalda ingredienser. Pizzan har en storlek om 30cm och gräddas enkelt i en pizzaugn eller varmluftsugn.
Storlek
500gram
Botten 57% (VETEmjöl, vatten, rapsolja, jäst, rörsocker, salt) OST 26% (Pastöriserad mjölk, salt 1,3%, syrningskultur, ystenzym, kalciumklorid) Tomatsås 17% (vatten, tomatkoncentrat, oregano, basilika, svartpeppar, socker)
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller vete, mjölk, laktos och spannmål som innehåller gluten. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där sesamfrön hanteras, och kan därför innehålla spår av detta. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1160 kJ |
Energi | 277 kcal |
Fett | 9.31 g |
- Varav mättat fett | 4.27 g |
Kolhydrat | 34.4 g |
- Varav sockerarter | 5.31 g |
Protein | 12.6 g |
Salt | 1.65 g |
Fiber | 1.76 g |
Förvaras i -25°C till -18°C för optimal hållbarhet.
Förvaringstemperatur
-25°C till -18°C
Tillverkningsland
Sverige
Företag
AB Tage Lindblom
Org.nr: 556020-9107
I en portion på 100g finns det 12.6g protein.
Per 100g portion innehåller Pizza Margherita 34.4g kolhydrater tillsammans med 9.31g fett.
Pizza Margherita innehåller följande allergener: vete, mjölk, laktos och spannmål som innehåller gluten.
På grund av tillverkningsprocessen kan Pizza Margherita innehålla spår av sesamfrön.
Du kan kontakta AB Tage Lindblom på följande sätt: Telefon: 08-564 705 10. E-post: info@tagelindblom.se. Adress: Ynglingavägen 1, 177 57 Järfälla.