Med pizzatradition sedan 1976 i Nyköping har vi just skapat denna pizza för restauranger. Ett enkelt sätt att bli pizzaproffset på restaurangen utan förkunskaper. Varje deg har fått jäsa i minst 12 timmar innan vi bakar ut den, sedan toppar vi pizzan med noga utvalda ingredienser. Pizzan har en storlek om 30cm och gräddas enkelt i en pizzaugn eller varmluftsugn.
Storlek
500gram
Botten 57% (VETEmjöl, vatten, rapsolja, jäst, rörsocker, salt) OST 20% (Pastöriserad MJÖLK, salt 1,3%, syrningskultur, ystenzym, kalciumklorid). Tomatsås 11% (vatten, tomatkoncentrat, oregano, basilika, svartpeppar, socker). Rökt skinka 10% (helmuskelskinka gris 90%,vatten,salt,druvsocker,stabiliseringsmedel E450, antioxidationsmedel E301, konserveringsmedel E250, Rökarom). Ananas 2%. ***Produktsammansättningen kan ändras, läs därför alltid ingrediensförteckningen på förpackningen.***
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller vete och mjölk. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1170 kJ |
Energi | 280 kcal |
Fett | 9.75 g |
- Varav mättat fett | 5 g |
Kolhydrat | 35.5 g |
- Varav sockerarter | 3.1 g |
Protein | 11.6 g |
Salt | 1.1 g |
Fiber | 1.5 g |
Förvaras i -25°C till -18°C för optimal hållbarhet.
Förvaringstemperatur
-25°C till -18°C
Tillverkningsland
Sverige
Företag
AB Tage Lindblom
Org.nr: 556020-9107
I en portion på 100g finns det 11.6g protein.
Per 100g portion innehåller Pizza Hawaii 35.5g kolhydrater tillsammans med 9.75g fett.
Pizza Hawaii innehåller följande allergener: vete och mjölk.
Pizza Hawaii tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta AB Tage Lindblom på följande sätt: Telefon: 08-564 705 10. E-post: info@tagelindblom.se. Adress: Ynglingavägen 1, 177 57 Järfälla.