Spara tid utan att kompromissa med smaken med färdig panpizza. Vår Kebabpizza gastro är generöst toppad med kebabkött av nöt, smält goudaost och rik tomatsås. Pizzan är anpassad för gastrobleck och färdig att värmas i ugn. Producerad i Västmanland och en kartong innehåller 4x1,5 kilo panpizza.
Storlek
6000gram
BRÖD: VETEMJÖL, vatten, rapsolja, HAVREMJÖL, socker, jäst, salt. SÅS: Vatten, tomatpuré, rapsolja, salt, oregano, svartpeppar, vitlök, vitpeppar, basilika, cayennepeppar. TOPPING: GOUDAOST (pastöriserad KOMJÖLK, salt, syrningskultur, vegetabilisk ystenzym), kebabkött 8% (nötkött, vatten, potatismjöl, salt, druvsocker, potatisfiber, stabiliseringsmedel (E450), kryddor (lök, svartpeppar, libbsticka, vitlök, bockhornsklöver, socker), antioxidationsmedel [E301]), röd paprika, gul lök, oregano. Kötthalt: 8%.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten, mjölk, havre, vete och laktos. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 880 kJ |
Energi | 213 kcal |
Fett | 8.5 g |
- Varav mättat fett | 3.6 g |
Kolhydrat | 24 g |
- Varav sockerarter | 2.2 g |
Protein | 9.3 g |
Salt | 0.4 g |
Fiber | 1.5 g |
Förvaras i -24°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 270 dagar.
Förvaringstemperatur
-24°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 270 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Martin & Servera AB
Org.nr: 556233-2451
I en portion på 100g finns det 9.3g protein.
Per 100g portion innehåller Pizza Gastro Kebab 24g kolhydrater tillsammans med 8.5g fett.
Pizza Gastro Kebab innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten, mjölk, havre, vete och laktos.
Pizza Gastro Kebab tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Martin & Servera AB på följande sätt: Telefon: 08-722 25 00. Adress: Lindhagensgatan 133 , 104 25 Stockholm.