- Livsmedel
- Djupfryst
- För- och huvudrättsbakverk med fyllning
- Pizza med fyllning
- Pan Pizza Kebab
Pan Pizza Kebab
Pizza med kebabkött och vit kebabsås.
Storlek
170gram

Ingredienser & Allergener
Ingredienser
VETEMJÖL (innehåller askorbinsyra, malt av KORN), OST, vatten, nötkött*(9%), MJÖLK, rapsolja, tomatpuré, paprika, lök, modifierad stärkelse, salt, kryddor (bl. a. cayennepeppar, kryddextrakt, färgämne E160c), potatismjöl, socker, grön chili (chili, vatten, vinäger, salt, citronsyra E330, stabiliseringsmedel E509), jäst, OSTPULVER, vitvinsvinäger. *Ursprung: EU.
Allergeninformation för Pan Pizza Kebab
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten, mjölk, vete, korn och laktos. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsinnehåll
| Näringsämne | Per 100g |
|---|---|
| Energi | 999 kJ |
| Energi | 239 kcal |
| Fett | 9.2 g |
| - Varav mättat fett | 3.6 g |
| Kolhydrat | 28 g |
| - Varav sockerarter | 1.4 g |
| Protein | 10 g |
| Salt | 1 g |
| Fiber | 1.5 g |
Förvaring & Hållbarhet
Förvaras i -24°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 300 dagar.
Förvaringstemperatur
-24°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 300 dagar
Ursprung & Tillverkare
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Gunnar Dafgård AB
Org.nr: 5560805714
Vanliga frågor om Pan Pizza Kebab
Näringsvärde
Vad är proteininnehållet i Pan Pizza Kebab?
I en portion på 100g finns det 10g protein.
Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Pan Pizza Kebab?
Per 100g portion innehåller Pan Pizza Kebab 28g kolhydrater tillsammans med 9.2g fett.
Allergener
Innehåller Pan Pizza Kebab några allergener?
Pan Pizza Kebab innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten, mjölk, vete, korn och laktos.
Vilka allergener kan finnas i spår i Pan Pizza Kebab?
Pan Pizza Kebab tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Vem kan jag kontakta angående Pan Pizza Kebab?
Du kan kontakta Gunnar Dafgård AB på följande sätt: Telefon: 0510-845 00.