Västerbottensost®, timjan och fänkål.
Storlek
240gram
VETEMJÖL (innehåller askorbinsyra, malt av KORN), FÄRSKOST (MJÖLK, GRÄDDE, mjölksyra, salt, ystenzym), VÄSTERBOTTENSOST® (15%) (pastöriserad MJÖLK, salt, mjölksyra, löpe, konsistensmedel E509, konserveringsmedel (E202, E251)), MJÖLK, ÄGG, GRÄDDE, SMÖR, CRÈME FRAICHE, rapsolja (rapsolja, vatten, emulgeringsmedel E471, salt), modifierad stärkelse, salt, sirap, potatismjöl, kryddor (bl.a. fänkål, timjan).
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten, laktos, mjölk, ägg, korn och vete. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1297 kJ |
Energi | 310 kcal |
Fett | 20 g |
- Varav mättat fett | 11 g |
Kolhydrat | 21 g |
- Varav sockerarter | 2.2 g |
Protein | 10 g |
Salt | 1.1 g |
Fiber | 0.9 g |
Förvaras i -25°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
-25°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Gunnar Dafgård AB
Org.nr: 5560805714
I en portion på 100g finns det 10g protein.
Per 100g portion innehåller Västerbottensostpaj 21g kolhydrater tillsammans med 20g fett.
Västerbottensostpaj innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten, laktos, mjölk, ägg, korn och vete.
Västerbottensostpaj tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Gunnar Dafgård AB på följande sätt: Telefon: 0510-845 00.