- Livsmedel
- Djupfryst
- För- och huvudrättsbakverk med fyllning
- Paj, fylld
- Tacopaj
Tacopaj
Fyllning av nötkött med tacosmak, toppad med crème fraiche och nachos.
Storlek
240gram

Ingredienser & Allergener
Ingredienser
Nötkött* (26%), VETEMJÖL (innehåller askorbinsyra, malt av KORN), lök, CRÈME FRAICHE, grillad röd paprika, SMÖR, MJÖLK, GRÄDDFIL, tomatpuré, rapsolja (rapsolja, vatten, emulgeringsmedel E471, salt), grön paprika, nachochips (majsmjöl, solrosolja, salt), modifierad stärkelse, kryddor (bl.a. chili, vitlök, paprikapulver, cayennepeppar), salt, socker, vitvinsvinäger, oregano, citronsaftkoncentrat. * Ursprung: EU.
Allergeninformation för Tacopaj
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten, laktos, mjölk, korn och vete. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsinnehåll
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1164 kJ |
Energi | 278 kcal |
Fett | 17 g |
- Varav mättat fett | 7.4 g |
Kolhydrat | 22 g |
- Varav sockerarter | 3.5 g |
Protein | 8.3 g |
Salt | 1.2 g |
Fiber | 1.8 g |
Förvaring & Hållbarhet
Förvaras i -25°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
-25°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Ursprung & Tillverkare
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Gunnar Dafgård AB
Org.nr: 5560805714
Vanliga frågor om Tacopaj
Näringsvärde
Vad är proteininnehållet i Tacopaj?
I en portion på 100g finns det 8.3g protein.
Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Tacopaj?
Per 100g portion innehåller Tacopaj 22g kolhydrater tillsammans med 17g fett.
Allergener
Innehåller Tacopaj några allergener?
Tacopaj innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten, laktos, mjölk, korn och vete.
Vilka allergener kan finnas i spår i Tacopaj?
Tacopaj tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Vem kan jag kontakta angående Tacopaj?
Du kan kontakta Gunnar Dafgård AB på följande sätt: Telefon: 0510-845 00.