Tacopaj

Dafgårds

Fyllning av nötkött med tacosmak, toppad med crème fraiche och nachos.

Storlek

240gram

Tacopaj

Ingredienser & Allergener

Ingredienser

Nötkött* (26%), VETEMJÖL (innehåller askorbinsyra, malt av KORN), lök, CRÈME FRAICHE, grillad röd paprika, SMÖR, MJÖLK, GRÄDDFIL, tomatpuré, rapsolja (rapsolja, vatten, emulgeringsmedel E471, salt), grön paprika, nachochips (majsmjöl, solrosolja, salt), modifierad stärkelse, kryddor (bl.a. chili, vitlök, paprikapulver, cayennepeppar), salt, socker, vitvinsvinäger, oregano, citronsaftkoncentrat. * Ursprung: EU.

Allergeninformation för Tacopaj

Spannmål som innehåller gluten(Innehåller)
Laktos(Innehåller)
Mjölk(Innehåller)
Korn(Innehåller)
Vete(Innehåller)

För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten, laktos, mjölk, korn och vete. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..

Näringsinnehåll

NäringsämnePer 100g
Energi1164 kJ
Energi278 kcal
Fett17 g
- Varav mättat fett7.4 g
Kolhydrat22 g
- Varav sockerarter3.5 g
Protein8.3 g
Salt1.2 g
Fiber1.8 g

Förvaring & Hållbarhet

Förvaras i -25°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.

Förvaringstemperatur

-25°C till -18°C

Total hållbarhet

Upp till 365 dagar

Ursprung & Tillverkare

Tillverkningsland

Sverige

Företag

Gunnar Dafgård AB

Org.nr: 5560805714

Kontakt

531 82 Källby

Tel: 0510-845 00

Besök webbplats

Vanliga frågor om Tacopaj

Näringsvärde

Vad är proteininnehållet i Tacopaj?

I en portion på 100g finns det 8.3g protein.

Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Tacopaj?

Per 100g portion innehåller Tacopaj 22g kolhydrater tillsammans med 17g fett.

Allergener

Innehåller Tacopaj några allergener?

Tacopaj innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten, laktos, mjölk, korn och vete.

Vilka allergener kan finnas i spår i Tacopaj?

Tacopaj tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.

Vem kan jag kontakta angående Tacopaj?

Du kan kontakta Gunnar Dafgård AB på följande sätt: Telefon: 0510-845 00.