Lax, räkor, spenat, dill, citron och ost.
Storlek
240gram
VETEMJÖL (innehåller askorbinsyra, malt av KORN), MJÖLK, LAX*(10%) (Salmo salar), ÄGG, RÄKOR** (9%) (Pandalus Borealis), spenat, GRÄDDE, SMÖR, lök, rapsolja (rapsolja, vatten, emulgeringsmedel E471, salt), OST (4%) CRÈME FRAICHE, modifierad stärkelse, dill, citronsaftkoncentrat, salt, potatismjöl, svartpeppar. *Ursprung: Odlad i Norge. ** Fångstzon FAO 27.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten, laktos, mjölk, ägg, fisk, kräftdjur, korn och vete. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Protein | 8.3 g |
Kolhydrat | 18 g |
Fett | 16 g |
- Varav mättat fett | 7.5 g |
Salt | 0.83 g |
Fiber | 1.1 g |
Energi | 255 kcal |
Energi | 1066 kJ |
- Varav sockerarter | 1.8 g |
Förvaras i -25°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
-25°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Gunnar Dafgård AB
Org.nr: 5560805714
I en portion på 100g finns det 8.3g protein.
Per 100g portion innehåller Lax & Räkpaj 18g kolhydrater tillsammans med 16g fett.
Lax & Räkpaj innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten, laktos, mjölk, ägg, fisk, kräftdjur, korn och vete.
Lax & Räkpaj tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Gunnar Dafgård AB på följande sätt: Telefon: 0510-845 00.