- Livsmedel
- Djupfryst
- För- och huvudrättsbakverk med fyllning
- Paj, fylld
- Lax & Räkpaj
Lax & Räkpaj
Lax, räkor, spenat, dill, citron och ost.
Storlek
240gram

Ingredienser & Allergener
Ingredienser
VETEMJÖL (innehåller askorbinsyra, malt av KORN), MJÖLK, LAX*(10%) (Salmo salar), ÄGG, RÄKOR** (9%) (Pandalus Borealis), spenat, GRÄDDE, SMÖR, lök, rapsolja (rapsolja, vatten, emulgeringsmedel E471, salt), OST (4%) CRÈME FRAICHE, modifierad stärkelse, dill, citronsaftkoncentrat, salt, potatismjöl, svartpeppar. *Ursprung: Odlad i Norge. ** Fångstzon FAO 27.
Allergeninformation för Lax & Räkpaj
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten, laktos, mjölk, ägg, fisk, kräftdjur, korn och vete. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsinnehåll
| Näringsämne | Per 100g | 
|---|---|
| Protein | 8.3 g | 
| Kolhydrat | 18 g | 
| Fett | 16 g | 
| - Varav mättat fett | 7.5 g | 
| Salt | 0.83 g | 
| Fiber | 1.1 g | 
| Energi | 255 kcal | 
| Energi | 1066 kJ | 
| - Varav sockerarter | 1.8 g | 
Förvaring & Hållbarhet
Förvaras i -25°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
-25°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Ursprung & Tillverkare
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Gunnar Dafgård AB
Org.nr: 5560805714
Vanliga frågor om Lax & Räkpaj
Näringsvärde
Vad är proteininnehållet i Lax & Räkpaj?
I en portion på 100g finns det 8.3g protein.
Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Lax & Räkpaj?
Per 100g portion innehåller Lax & Räkpaj 18g kolhydrater tillsammans med 16g fett.
Allergener
Innehåller Lax & Räkpaj några allergener?
Lax & Räkpaj innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten, laktos, mjölk, ägg, fisk, kräftdjur, korn och vete.
Vilka allergener kan finnas i spår i Lax & Räkpaj?
Lax & Räkpaj tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Vem kan jag kontakta angående Lax & Räkpaj?
Du kan kontakta Gunnar Dafgård AB på följande sätt: Telefon: 0510-845 00.
