Nötfärs, Västerbottensost®, soltorkad tomat och basilika.
Storlek
240gram
Nötkött* (27%), VETEMJÖL (innehåller askorbinsyra, malt av KORN), tomat, SMÖR, VÄSTERBOTTENSOST (6%) (pastöriserad MJÖLK, salt, mjölksyra, löpe, konsistensmedel E509, konserveringsmedel (E202, E251)), rapsolja (rapsolja, vatten, emulgeringsmedel E471, salt), morot, lök, CRÈME FRAICHE, tomatpuré, soltorkade tomater (solrosolja, salt, vitlök, lagerblad), kycklingfond (vatten, kyckling, salt), modifierad stärkelse, basilika, vitlök, kryddor (bl.a. paprikapulver, chili, oregano, timjan, persilja, cayennepeppar), SOJASÅS (vatten, SOJABÖNOR, VETE, salt), socker, salt. *Ursprung: EU.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten, laktos, mjölk, sojabönor, korn och vete. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1305 kJ |
Energi | 312 kcal |
Fett | 21 g |
- Varav mättat fett | 8.9 g |
Kolhydrat | 21 g |
- Varav sockerarter | 2.3 g |
Protein | 9.3 g |
Salt | 0.79 g |
Fiber | 2.1 g |
Förvaras i -25°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
-25°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Gunnar Dafgård AB
Org.nr: 5560805714
I en portion på 100g finns det 9.3g protein.
Per 100g portion innehåller Köttfärspaj 21g kolhydrater tillsammans med 21g fett.
Köttfärspaj innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten, laktos, mjölk, sojabönor, korn och vete.
Köttfärspaj tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Gunnar Dafgård AB på följande sätt: Telefon: 0510-845 00.