Storlek
1650gram
Pajskal: VETEMJÖL, vatten, olja (raps), salt, GLUTEN, mjölbehandlingsmedel (E920). Fyllning: MJÖLK, skinka (skinka av gris (90%), vatten, salt, druvsocker (majs), stabiliseringsmedel (E450), antioxidationsmedel (E301), konserveringsmedel (E250)), ost (mjölk, salt, syrningskultur, mikrobiell ystenzym), Västerbottenost (MJÖLK, salt, MJÖLKsyrakultur, löpe, konserveringsmedel (E202, E251), klumpförebyggande medel potatisstärkelse), ÄGGPULVER, röd paprika, modifierad potatisstärkelse, vitpeppar, salt.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten, laktos, mjölk, vete och ägg. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 950 kJ |
Energi | 220 kcal |
Fett | 15 g |
- Varav mättat fett | 2.5 g |
Kolhydrat | 15 g |
- Varav sockerarter | 1 g |
Protein | 6 g |
Salt | 0.5 g |
Förvaras i -25°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
-25°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
DelMat AB
Org.nr: 556448-7055
I en portion på 100g finns det 6g protein.
Per 100g portion innehåller Filopaj Skinka/Västerbotten 15g kolhydrater tillsammans med 15g fett.
Filopaj Skinka/Västerbotten innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten, laktos, mjölk, vete och ägg.
Filopaj Skinka/Västerbotten tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta DelMat AB på följande sätt: Telefon: 0591-687 50. E-post: info@delmat.se. Adress: Industrivägen 11, 712 30 Hällefors.