BOTTEN 57% : (VETEmjöl, vatten, rapsolja, Färskhållare (VETEmjöl, maltmjöl av VETE, socker, VETEgluten, rapsolja, maltextrakt (malt av KORN, vatten, enzymer ), jäst, rörsocker, salt, Kebab 36% (Nötkött* 84%, nöttalg*, vatten, lök, kryddor, bambufiber, stabiliseringsmedel (E450, E451), Sriracha 4% (Lagrad röd chili, vinäger, socker, tomatpuré, vitlökspulver, naturliga smakämnen, vitlöksolja, förtjockningsmedel E415, konserveringsmedel E211, E202 ) Lök 3%. *Svensk råvara
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller vete, spannmål som innehåller gluten och korn. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där sesamfrön och nötter hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1459 kJ |
Energi | 348 kcal |
Fett | 1.3 g |
- Varav mättat fett | 0.2 g |
Kolhydrat | 42.4 g |
- Varav sockerarter | 1.5 g |
Protein | 8.3 g |
Salt | 0.3 g |
Fiber | 4.9 g |
Förvaras i -25°C till -18°C för optimal hållbarhet.
Förvaringstemperatur
-25°C till -18°C
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Foodster AB
Org.nr: 556990-3395
I en portion på 100g finns det 8.3g protein.
Per 100g portion innehåller Kebabrulle Bas 42.4g kolhydrater tillsammans med 1.3g fett.
Kebabrulle Bas innehåller följande allergener: vete, spannmål som innehåller gluten och korn.
På grund av tillverkningsprocessen kan Kebabrulle Bas innehålla spår av följande allergener: sesamfrön och nötter.
Du kan kontakta Foodster AB på följande sätt: Adress: Idbäcksvägen 12, 611 38 Nyköping.