Dafgårds flatbread är bakat på en luftig deg och toppad med det bästa du kan tänka dig - vitlök, örter och ost. Det här brödet passar lika bra till lunch som att servera som ett tilltugg på middagsbordet eller på buffén. Ett bröd väger 180g.
Storlek
180gram
VETEMJÖL (innehåller askorbinsyra, malt av KORN), vatten, rapsolja, OST, Grana padano (MJÖLK, salt, löpe, konserveringsmedel E1105 (från ÄGG)), vitlök (2,5%), persilja, salt, torkad surdeg av VETE, kryddor (bl.a. lök, vitlök, oregano), jäst, potatisflingor, modifierad stärkelse, potatismjöl, emulgeringsmedel E471.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten, laktos, mjölk, ägg, korn och vete. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1230 kJ |
Energi | 294 kcal |
Fett | 9.9 g |
- Varav mättat fett | 2.5 g |
Kolhydrat | 42 g |
- Varav sockerarter | 1.3 g |
Protein | 9.3 g |
Salt | 2.1 g |
Fiber | 2 g |
Förvaras i -24°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
-24°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Gunnar Dafgård AB
Org.nr: 5560805714
I en portion på 100g finns det 9.3g protein.
Per 100g portion innehåller Garlic Flatbread 42g kolhydrater tillsammans med 9.9g fett.
Garlic Flatbread innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten, laktos, mjölk, ägg, korn och vete.
Garlic Flatbread tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Gunnar Dafgård AB på följande sätt: Telefon: 0510-845 00.