Hoppa till huvudinnehåll
MatOnline Logo
LivsmedelMatbutiker

© 2025 MatOnline. Alla rättigheter förbehållna.
Kategori och productdata tillhandahålls av dabas.com

  1. Livsmedel
  2. Djupfryst
  3. För- och huvudrättsbakverk med fyllning
  4. Övriga bakverk med fyllning
  5. Burek Spenat och Fetaost
  1. Livsmedel/
  2. Djupfryst/
  3. För- och huvudrättsbakverk med fyllning/
  4. Övriga bakverk med fyllning/
  5. Burek Spenat och Fetaost

Burek Spenat och Fetaost

Dafgårds

Enskilda rullar i cylindrisk form med en traditionell filodeg och en fyllning med spenat och ostar (Mizithra och Fetaost SUB).

Storlek

100gram

Ingen bild tillgänglig

Ingredienser & Allergener

Ingredienser

Deg 65%: VETEMJÖL, vatten, vegetabilska fetter (palmolja, bomullsfröolja, solrosolja), majsstärkelse, salt, socker. Fyllning 35%: spenat 48%, VASSLEOST Mizithra 17% (vassleprotein från ko-, får- och get MJÖLK, salt), lök, purjolök, FETAOST 4,5% (får MJÖLK, get MJÖLK, löpe, mjölsyrekultur, salt, stabiliseringsmedel E509), ströbröd (VETEMJÖL, salt, jäst), VETEGRYN, vegetabiliska fetter (palmolja, bomullsfröolja, solrosolja), salt, modifierad potatisstärkelse, dill, svartpeppar.

Allergeninformation för Burek Spenat och Fetaost

Spannmål som innehåller gluten(Innehåller)
Laktos(Innehåller)
Mjölk(Innehåller)
Vete(Innehåller)

För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten, laktos, mjölk och vete. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..

Näringsinnehåll

NäringsämnePer 100g
Protein6.6 g
Kolhydrat27.3 g
Fett12.4 g
- Varav mättat fett4.8 g
Salt1.18 g
Fiber2.2 g
Energi252 kcal
Energi1053 kJ
- Varav sockerarter2.3 g

Förvaring & Hållbarhet

Förvaras i -25°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.

Förvaringstemperatur

-25°C till -18°C

Total hållbarhet

Upp till 365 dagar

Ursprung & Tillverkare

Tillverkningsland

Grekland

Företag

Gunnar Dafgård AB

Org.nr: 5560805714

Kontakt

531 82 Källby

Tel: 0510-845 00

Besök webbplats

Vanliga frågor om Burek Spenat och Fetaost

Näringsvärde

Vad är proteininnehållet i Burek Spenat och Fetaost?

I en portion på 100g finns det 6.6g protein.

Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Burek Spenat och Fetaost?

Per 100g portion innehåller Burek Spenat och Fetaost 27.3g kolhydrater tillsammans med 12.4g fett.

Allergener

Innehåller Burek Spenat och Fetaost några allergener?

Burek Spenat och Fetaost innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten, laktos, mjölk och vete.

Vilka allergener kan finnas i spår i Burek Spenat och Fetaost?

Burek Spenat och Fetaost tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.

Vem kan jag kontakta angående Burek Spenat och Fetaost?

Du kan kontakta Gunnar Dafgård AB på följande sätt: Telefon: 0510-845 00.

←Tillbaka till Produkter