Enskilda rullar i cylindrisk form med en traditionell filodeg och en fyllning med spenat och ostar (Mizithra och Fetaost SUB).
Storlek
100gram
Deg 65%: VETEMJÖL, vatten, vegetabilska fetter (palmolja, bomullsfröolja, solrosolja), majsstärkelse, salt, socker. Fyllning 35%: spenat 48%, VASSLEOST Mizithra 17% (vassleprotein från ko-, får- och get MJÖLK, salt), lök, purjolök, FETAOST 4,5% (får MJÖLK, get MJÖLK, löpe, mjölsyrekultur, salt, stabiliseringsmedel E509), ströbröd (VETEMJÖL, salt, jäst), VETEGRYN, vegetabiliska fetter (palmolja, bomullsfröolja, solrosolja), salt, modifierad potatisstärkelse, dill, svartpeppar.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten, laktos, mjölk och vete. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Protein | 6.6 g |
Kolhydrat | 27.3 g |
Fett | 12.4 g |
- Varav mättat fett | 4.8 g |
Salt | 1.18 g |
Fiber | 2.2 g |
Energi | 252 kcal |
Energi | 1053 kJ |
- Varav sockerarter | 2.3 g |
Förvaras i -25°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
-25°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Grekland
Företag
Gunnar Dafgård AB
Org.nr: 5560805714
I en portion på 100g finns det 6.6g protein.
Per 100g portion innehåller Burek Spenat och Fetaost 27.3g kolhydrater tillsammans med 12.4g fett.
Burek Spenat och Fetaost innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten, laktos, mjölk och vete.
Burek Spenat och Fetaost tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Gunnar Dafgård AB på följande sätt: Telefon: 0510-845 00.