TORSK (Gadus morhua) 57%, LAX (Salmo salar) 15%, SURIMI (FISK (Lepidotrigla microptera), vatten, VETESTÄRKELSE, SOJAPROTEIN, risvinäger, KRABBEXTRAKT, salt, socker, sötningsmedel (E420), smakförstärkare (E621), färgämne (E120)) 9%, RÄKOR 3%, gul lök, morötter, GRÄDDE, dill, KAVIAR (rom från TORSKFISKAR, rapsolja, salt, socker, tomatpuré, potatisflingor, askorbinsyra), AIOLI (rapsolja, ÄGG, vatten, SENAP, vinäger, vitlök), salt, citronpeppar (salt, kryddor, surhetsreglerandemedel (E330), socker, potatisstärkelse, glukossirap, lök, citronpulver).
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller mjölk, sojabönor, ägg, kräftdjur, fisk och senap. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 514 kJ |
Energi | 123 kcal |
Fett | 4.8 g |
- Varav mättat fett | 1 g |
Kolhydrat | 5.3 g |
- Varav sockerarter | 1.05 g |
Protein | 13.4 g |
Salt | 1.6 g |
Förvaras i -25°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
-25°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Feldt´s Fisk & Skaldjur AB
Org.nr: 556435-9981
I en portion på 100g finns det 13.4g protein.
Per 100g portion innehåller Wallenbergare Skaldjur 5.3g kolhydrater tillsammans med 4.8g fett.
Wallenbergare Skaldjur innehåller följande allergener: mjölk, sojabönor, ägg, kräftdjur, fisk och senap.
Wallenbergare Skaldjur tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Feldt´s Fisk & Skaldjur AB på följande sätt: Telefon: 0523-707 00. E-post: info@feldts.se. Adress: Roparebacken, 456 31 Kungshamn.