Storlek
1000gram
77 % Tångsallad (Undarla pinnatifidal), 10% marinad (SESAMOLJA, fruktsocker, socker, salt) SOJASÅS (SOJAbönor, vatten, VETE, socker, salt) chili, chilibönsås (chili, salt, SOJASÅS, SOJAOLJA, SESAMOLJA) risvinäger, färgämne (E102, E133), 6% förtjockningsmedel Agar - agar, 6 % torkad svamp (Judasöra), SESAMFRÖ. TARTRAZIN (E102) kan ha negativ effekt på barns beteende och koncentration.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten, råg, vete, korn, havre, kamut, sesamfrön och sojabönor. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 433 kJ |
Energi | 104 kcal |
Fett | 4.7 g |
- Varav mättat fett | 0.6 g |
Kolhydrat | 16 g |
- Varav sockerarter | 12 g |
Protein | 1 g |
Salt | 2.1 g |
Förvaras i högst -18°C för optimal hållbarhet upp till 720 dagar.
Förvaringstemperatur
Maximum -18°C
Total hållbarhet
Upp till 720 dagar
Tillverkningsland
Taiwan
Företag
Seabreeze Seafood AB
Org.nr: 556532-2715
I en portion på 100g finns det 1g protein.
Per 100g portion innehåller Wakame - Marinerad tångsallad (AZO) 16g kolhydrater tillsammans med 4.7g fett.
Wakame - Marinerad tångsallad (AZO) innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten, råg, vete, korn, havre, kamut, sesamfrön och sojabönor.
Wakame - Marinerad tångsallad (AZO) tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Seabreeze Seafood AB på följande sätt: Telefon: 0372-775 170. Adress: Skånegatan 6, 341 31 Ljungby.