Storlek
1000gram
Surimi 40 % (FISKkött 91%), stabilisderingsmedel (E451, E451iii), vatten, majsstärkelse, potatisstärkelse, raps- eller solrosolja, KRABBarom, salt, socker, sötningsmedel (sorbitolsirap), modifierad tapiokastärkelse, ÄGGvita, mirin (risvin), färgämne (E120, E160c).
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller fisk, kräftdjur och ägg. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 479 kJ |
Energi | 114 kcal |
Fett | 2.9 g |
- Varav mättat fett | 0.2 g |
Kolhydrat | 14.9 g |
- Varav sockerarter | 5.3 g |
Protein | 6.6 g |
Salt | 1.3 g |
Förvaras i högst -18°C för optimal hållbarhet upp till 720 dagar.
Förvaringstemperatur
Maximum -18°C
Total hållbarhet
Upp till 720 dagar
Tillverkningsland
Lettland
Företag
Feldt´s Fisk & Skaldjur AB
Org.nr: 556435-9981
I en portion på 100g finns det 6.6g protein.
Per 100g portion innehåller Surimi Maki sticks MSC 14.9g kolhydrater tillsammans med 2.9g fett.
Surimi Maki sticks MSC innehåller följande allergener: fisk, kräftdjur och ägg.
Surimi Maki sticks MSC tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Feldt´s Fisk & Skaldjur AB på följande sätt: Telefon: 0523-707 00. E-post: info@feldts.se. Adress: Roparebacken, 456 31 Kungshamn.