Krispiga alger som är smaksatta med sesam och chili
Storlek
1000gram
Brunalg/wakame 71% (undaria pinnatifida ), socker, förtjockningsmedel E406, SESAMOLJA, vinäger, svamp (auricularia auricula), SOJASÅS (vatten, SOJABÖNOR, salt), salt, SESAMFRÖN, chilipeppar, färgämne E102 och E133.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller sesamfrön och sojabönor. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 469 kJ |
Energi | 112 kcal |
Fett | 4 g |
- Varav mättat fett | 0 g |
- Varav fleromättat fett | 0 g |
Kolhydrat | 16 g |
- Varav sockerarter | 7 g |
Protein | 1 g |
Salt | 1.7 g |
Fiber | 4 g |
Förvaras i -60°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 720 dagar.
Förvaringstemperatur
-60°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 720 dagar
Tillverkningsland
Kina
Företag
Miramar Seafood AB
Org.nr: 5565887675
I en portion på 100g finns det 1g protein.
Per 100g portion innehåller Sjögrässallad 16g kolhydrater tillsammans med 4g fett.
Sjögrässallad innehåller följande allergener: sesamfrön och sojabönor.
Sjögrässallad tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Miramar Seafood AB på följande sätt: Telefon: 031-24 34 44. E-post: info@miramar.se. Adress: Norra Liden 2a, 411 18 Göteborg.