Fiskbulle av odlad regnbågsöring och lax samt ansvarsfullt fiskad sej. Creme fraiche gör smaken mild och fyllig.
Odlad norsk REGNBÅGSLAX (Oncorhynchus mykiss) 24 %, odlad norsk LAX (Salmo salar) 18 %, fiskad SEJ (Pollachius virens) FAO 27 Nordöstra Atlanten, potatis, rapsolja, lök, vatten, laktosfri creme fraiche (pastöriserat GRÄDDE, syrningsmedel), potatisflingor, SOJAprotein, förtjockningsmedel (E461, E407a), tomatpuré, jodhaltigt salt, citronsaft, svartpeppar, vitpeppar. Fiskhalt 56 %. Tillsatt salt 0,5 %.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller mjölk, sojabönor och fisk. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 900 kJ |
Energi | 210 kcal |
Fett | 15 g |
- Varav mättat fett | 2.5 g |
- Varav fleromättat fett | 3.9 g |
- Varav enkelomättat fett | 0 g |
Kolhydrat | 6.1 g |
- Varav sockerarter | 0.4 g |
Protein | 14 g |
Salt | 0.9 g |
Natrium | 0.36 g |
Förvaras i -30°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
-30°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Finland
Företag
Apetit Ruoka OY
Org.nr: 0971095-7
I en portion på 100g finns det 14g protein.
Per 100g portion innehåller Regnbågsbulle 6.1g kolhydrater tillsammans med 15g fett.
Regnbågsbulle innehåller följande allergener: mjölk, sojabönor och fisk.
Regnbågsbulle tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Apetit Ruoka OY på följande sätt: E-post: kontakt@apetit.se. Adress: Arenavägen 29, 121 77 Johanneshov.