Storlek
1000gram
Bläckfisk (Illex argentinus) E330, E-331, vetemjöl, vatten, salt, veg.olja, bakpulver (E500ii, E450i), potatisstärkelse, laktos, kryddor stabiliseringsmedel (E412), smakförstärkare (E621), färgämne (E-101i).
Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där fisk, kräftdjur, laktos och ägg hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 869 kJ |
Energi | 208 kcal |
Fett | 7.6 g |
- Varav mättat fett | 1.5 g |
Kolhydrat | 29 g |
- Varav sockerarter | 0 g |
Protein | 6 g |
Salt | 1.1 g |
Förvaras i -25°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 720 dagar.
Förvaringstemperatur
-25°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 720 dagar
Tillverkningsland
Kina
Företag
Jo Food AB
Org.nr: 556235-3374
I en portion på 100g finns det 6g protein.
Per 100g portion innehåller PanBläckfiskringar 29g kolhydrater tillsammans med 7.6g fett.
PanBläckfiskringar är fri från deklarerade allergener.
På grund av tillverkningsprocessen kan PanBläckfiskringar innehålla spår av följande allergener: fisk, kräftdjur, laktos och ägg.
Du kan kontakta Jo Food AB på följande sätt: Telefon: 031-704 84 90. E-post: info@jofood.se. Adress: Fiskhamnspiren 1, 414 58 Göteborg.