- Livsmedel
- Djupfryst
- Fisk- och skaldjursprodukter
- Övrig beredd fisk
- Maki Sticks Fryst
Maki Sticks Fryst
Handskurna Maki Sticks från ultrafärsk lax midloin. Midloin har något högre fetthalt än backloin, vilket ger extra smak. Laxen sorteras för hand och bara de bästa av de skinn- och benfria bitarna görs till Frøya laxloin. Maki Sticks skärs ut för hand från laxen, för att sedan omedelbart frysas ned. Denna process säkerställer toppkvalitet på textur, smak och självklart – inget brunt kött
Storlek
1500gram

Ingredienser & Allergener
Ingredienser
Färsk, skinn- och benfri LAX* (Salmo salar). *Odlad i Norge.
Allergeninformation för Maki Sticks Fryst
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller fisk. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsinnehåll
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 938 kJ |
Energi | 225 kcal |
Fett | 16.3 g |
- Varav mättat fett | 2.4 g |
Kolhydrat | 0 g |
- Varav sockerarter | 0 g |
Protein | 19.7 g |
Salt | 0.1 g |
Förvaring & Hållbarhet
Förvaras i -30°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 180 dagar.
Förvaringstemperatur
-30°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 180 dagar
Ursprung & Tillverkare
Tillverkningsland
Norge
Företag
Marenor AB
Org.nr: 556430-0985
Vanliga frågor om Maki Sticks Fryst
Näringsvärde
Vad är proteininnehållet i Maki Sticks Fryst?
I en portion på 100g finns det 19.7g protein.
Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Maki Sticks Fryst?
Per 100g portion innehåller Maki Sticks Fryst 0g kolhydrater tillsammans med 16.3g fett.
Allergener
Innehåller Maki Sticks Fryst några allergener?
Maki Sticks Fryst innehåller allergenet fisk.
Vilka allergener kan finnas i spår i Maki Sticks Fryst?
Maki Sticks Fryst tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Vem kan jag kontakta angående Maki Sticks Fryst?
Du kan kontakta Marenor AB på följande sätt: Telefon: +46 523 70800. E-post: info@marenor.se. Adress: Box 23, 456 21 Kungshamn.