Maki Sticks Fryst

FRØYA

Handskurna Maki Sticks från ultrafärsk lax midloin. Midloin har något högre fetthalt än backloin, vilket ger extra smak. Laxen sorteras för hand och bara de bästa av de skinn- och benfria bitarna görs till Frøya laxloin. Maki Sticks skärs ut för hand från laxen, för att sedan omedelbart frysas ned. Denna process säkerställer toppkvalitet på textur, smak och självklart – inget brunt kött

Storlek

1500gram

Maki Sticks Fryst

Ingredienser & Allergener

Ingredienser

Färsk, skinn- och benfri LAX* (Salmo salar). *Odlad i Norge.

Allergeninformation för Maki Sticks Fryst

Fisk(Innehåller)

För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller fisk. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..

Näringsinnehåll

NäringsämnePer 100g
Energi938 kJ
Energi225 kcal
Fett16.3 g
- Varav mättat fett2.4 g
Kolhydrat0 g
- Varav sockerarter0 g
Protein19.7 g
Salt0.1 g

Förvaring & Hållbarhet

Förvaras i -30°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 180 dagar.

Förvaringstemperatur

-30°C till -18°C

Total hållbarhet

Upp till 180 dagar

Ursprung & Tillverkare

Tillverkningsland

Norge

Företag

Marenor AB

Org.nr: 556430-0985

Kontakt

Box 23

456 21 Kungshamn

Tel: +46 523 70800

info@marenor.se

Vanliga frågor om Maki Sticks Fryst

Näringsvärde

Vad är proteininnehållet i Maki Sticks Fryst?

I en portion på 100g finns det 19.7g protein.

Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Maki Sticks Fryst?

Per 100g portion innehåller Maki Sticks Fryst 0g kolhydrater tillsammans med 16.3g fett.

Allergener

Innehåller Maki Sticks Fryst några allergener?

Maki Sticks Fryst innehåller allergenet fisk.

Vilka allergener kan finnas i spår i Maki Sticks Fryst?

Maki Sticks Fryst tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.

Vem kan jag kontakta angående Maki Sticks Fryst?

Du kan kontakta Marenor AB på följande sätt: Telefon: +46 523 70800. E-post: info@marenor.se. Adress: Box 23, 456 21 Kungshamn.