Laxburgare med dill 55 gr ( varmrökt ), Ursprung Norge/Sverige, Fångstområde odlad, Storlek 55 gr , Latinskt namn Salmon salar
Storlek
5000gram
LAX* (Salmo Salar) 80%, morot, ströbröd (VETEMJÖL, salt, jäst), potatismjöl, dill, salt, rapsolja, vitpeppar, rökarom
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller fisk, spannmål som innehåller gluten och vete. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 835 kJ |
Energi | 200 kcal |
Fett | 11.9 g |
- Varav mättat fett | 1.9 g |
Kolhydrat | 6 g |
- Varav sockerarter | 0.95 g |
Protein | 17.8 g |
Salt | 1.7 g |
Förvaras i -40°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 540 dagar.
Förvaringstemperatur
-40°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 540 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Fiskano B.V
Org.nr: 80063222902
I en portion på 100g finns det 17.8g protein.
Per 100g portion innehåller Laxburgare med dill 55 gr 6g kolhydrater tillsammans med 11.9g fett.
Laxburgare med dill 55 gr innehåller följande allergener: fisk, spannmål som innehåller gluten och vete.
Laxburgare med dill 55 gr tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Fiskano B.V på följande sätt: Telefon: 0303-935 46. Adress: Marsdiep 21, NL-8321 MC Urk.