Gårdsfisks fiskköttbullar från gårdsodlad fisk. Kanske världens godaste fiskköttbulle. Vår fisk, Gårdsclarias, ger en matig och fyllig färs. Kryddning med lök, salt och svartpeppar, i en klassisk rund form ger en överraskande mild smak. Konsistens och smak är väldigt lik en köttbulle. Fiskköttbullen är förstekt i solrosolja och behöver bara värmas innan servering. Gårdsclarias heter på latin Clarias gariepinus och betecknas även som Afrikansk Ålmal. Beskrivning: 8 g fiskköttbulle, friterad
Storlek
2000gram
Ingredienser: FISK° (Afrikansk ålmal, Clarias gariepinus) 70%, vatten, potatismjöl, lök, rapsolja, potatis, potatisflingor, salt, socker, svartpeppar*Ursprung Sverige. °Klimatcertifierad odlad fiskråvara, född, uppfödd, slaktad, styckad, förädlad och packad i Sverige.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten, mjölk och fisk. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 780 kJ |
Energi | 180 kcal |
Fett | 14 g |
- Varav mättat fett | 2 g |
Kolhydrat | 11 g |
- Varav sockerarter | 0.8 g |
Protein | 13 g |
Salt | 1.5 g |
Förvaras i -40°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 270 dagar.
Förvaringstemperatur
-40°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 270 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Scandinavian Aquasystems AB
Org.nr: 556934-2297
I en portion på 100g finns det 13g protein.
Per 100g portion innehåller Fiskköttbullar 11g kolhydrater tillsammans med 14g fett.
Fiskköttbullar innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten, mjölk och fisk.
Fiskköttbullar tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Scandinavian Aquasystems AB på följande sätt: E-post: info@gardsfisk.se. Adress: Södra piggagatan 42B, 29633 Åhus.