Fiskfärs av vildfångad liten grönländsk hälleflundra (Reinhardtius hippoglossoides) Fisken är fångad i nordväst Atlanten FAO 21 med krok och lina. Produktens fiskandel är 51% och fiskfärsen är uppblandad med ekologiska grönsaker som exempelvis potatis, lök och selleri. Vidare är produkten gluten- och laktosfri och den är Clean Label märkt, vilket innebär att den endast innehåller naturliga ingredienser. Liten grönländsk hälleflundra är rik på nyttiga omega-3-fettsyror
Storlek
1000gram
Liten grönländsk hälleflundra (Reinhardtius hippoglossoides) (51%), potatis, lök, selleri, glutenfri vetestärkelse, glutenfritt havremjöl, salt, vitpeppar.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller fisk, selleri och havre. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Förvaras i -21°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 360 dagar.
Förvaringstemperatur
-21°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 360 dagar
Tillverkningsland
Danmark
Företag
Royal Greenland Sweden AB
Org.nr: 556511-3709
Fiskfärs av grönländsk hälleflundra innehåller följande allergener: fisk, selleri och havre.
Fiskfärs av grönländsk hälleflundra tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Royal Greenland Sweden AB på följande sätt: Telefon: 040-23 78 80 . E-post: customerservicesweden@royalgreenland.com. Adress: Hyllie Stationstorg 31, 215 32 Malmö.