– Fiskbullarna är snabba, enkla och lätta att tillaga. De är tillverkad av lax och sej. Stekt i rypsolja. Väl till valfritt tillbehör så har ni en komplett måltid.
Odlad norsk LAX (Salmo salar) 47 %, fiskad SEJ (Pollachius virens) FAO 27 Nordost-Atlanten, potatis, vatten, broccoli, rapsolja, potatisflingor, SOJAprotein, lök, citronsaft, dill, jodhaltigt salt, förtjockningsmedel(E461, E407a), vitlök, vitpeppar, chili. Fiskhalt 55 %. Tillsatt salt 0,5 %.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller fisk och sojabönor. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 850 kJ |
Energi | 200 kcal |
Fett | 15 g |
- Varav mättat fett | 1.7 g |
- Varav fleromättat fett | 4.3 g |
- Varav enkelomättat fett | 7.3 g |
Kolhydrat | 2.9 g |
- Varav sockerarter | 0.4 g |
Protein | 14 g |
Salt | 0.9 g |
Fiber | 1.1 g |
Natrium | 0.36 g |
Förvaras i -30°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
-30°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Finland
Företag
Apetit Ruoka OY
Org.nr: 0971095-7
I en portion på 100g finns det 14g protein.
Per 100g portion innehåller Fiskbulle 2.9g kolhydrater tillsammans med 15g fett.
Fiskbulle innehåller följande allergener: fisk och sojabönor.
Fiskbulle tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Apetit Ruoka OY på följande sätt: E-post: kontakt@apetit.se. Adress: Arenavägen 29, 121 77 Johanneshov.