Vi värnar om vårt arv och därför förädlar vi fortfarande fisken på samma sätt som farmor Doris gjorde när hon rökte fisken för 40 år sedan i Lillängshamnen, men nu gör vi det i en helt ny rökerianläggning. Vår varmrökta lax röks och handsaltas på den finaste färska laxen. Den gravas sedan i ett dygn innan vi röker den med vår hemliga spånblandning som farmor Doris tog fram. Det unika med spånblandningen är att den ger laxen den gyllene färgen och den mjuka röksmaken.
Storlek
1500gram
Lax(salmo salar) odlad Norge, salt, socker, rök av spån
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller fisk. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 880 kJ |
Energi | 210 kcal |
Fett | 13 g |
- Varav mättat fett | 3 g |
Kolhydrat | 2 g |
- Varav sockerarter | 2 g |
Protein | 23 g |
Salt | 3 g |
Förvaras i -40°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 540 dagar.
Förvaringstemperatur
-40°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 540 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Lillängshamnens Fiskrökeri AB
Org.nr: 556834-1548
I en portion på 100g finns det 23g protein.
Per 100g portion innehåller Varmrökt laxfilé Naturell 2g kolhydrater tillsammans med 13g fett.
Varmrökt laxfilé Naturell innehåller allergenet fisk.
Varmrökt laxfilé Naturell tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Lillängshamnens Fiskrökeri AB på följande sätt: Telefon: 054-51 72 30. E-post: epost@lillangshamnen.se. Adress: Dagvindsgatan 9, 652 21 Karlstad.