Gårdsfisk varmrökta clarias karaktäriseras av ett fast kött, där varsam saltning och rökning med al och enris framhäver fiskens milda smaker. Det gör att den blir ett spännande tillskott på buffébordet till t.ex. påsk, midsommar och jul. Varmrökt clarias röks på ett traditionellt ålrökeri och innehåller inga onödiga tillsatser. Gårdsfisk föddes ur en enkel idé - ett integrerat lant- och vattenbruk som gör det möjligt att äta fisk utan att utmana fiskbestånden i haven. Genom att föda upp fisk på svenska gårdar bidrar vi till en levande landsbygd, samtidigt som vi producerar riktigt god fisk
Storlek
500gram
RÖKT CLARIAS
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller fisk. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 670 kJ |
Energi | 160 kcal |
Fett | 8.6 g |
- Varav mättat fett | 2.1 g |
Kolhydrat | 0.5 g |
- Varav sockerarter | 0.5 g |
Protein | 20.2 g |
Salt | 3.3 g |
Förvaras i -40°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 270 dagar.
Förvaringstemperatur
-40°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 270 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Scandinavian Aquasystems AB
Org.nr: 556934-2297
I en portion på 100g finns det 20.2g protein.
Per 100g portion innehåller Varmrökt Clarias 0.5g kolhydrater tillsammans med 8.6g fett.
Varmrökt Clarias innehåller allergenet fisk.
Varmrökt Clarias tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Scandinavian Aquasystems AB på följande sätt: E-post: info@gardsfisk.se. Adress: Södra piggagatan 42B, 29633 Åhus.