- Livsmedel
- Djupfryst
- Fisk- och skaldjursprodukter
- Fisk, rökt/gravad
- Pepparlax vrökt, port.skuren
Pepparlax vrökt, port.skuren
Storlek
1400gram

Ingredienser & Allergener
Ingredienser
Produktsammansättningen kan ändras, läs därför alltid ingrediensförteckningen på förpackningen. LAXFILÉ (Latinskt namn: Salmo salar), salt, kryddor(bl a PAPRIKA)
Allergeninformation för Pepparlax vrökt, port.skuren
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller fisk. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsinnehåll
| Näringsämne | Per 100g |
|---|---|
| Energi | 706 kJ |
| Energi | 169 kcal |
| Fett | 8.7 g |
| - Varav mättat fett | 1.9 g |
| Kolhydrat | 0 g |
| - Varav sockerarter | 0 g |
| Protein | 22.6 g |
| Salt | 1 g |
Förvaring & Hållbarhet
Förvaras i -25°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
-25°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Ursprung & Tillverkare
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Feldt´s Fisk & Skaldjur AB
Org.nr: 556435-9981
Vanliga frågor om Pepparlax vrökt, port.skuren
Näringsvärde
Vad är proteininnehållet i Pepparlax vrökt, port.skuren?
I en portion på 100g finns det 22.6g protein.
Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Pepparlax vrökt, port.skuren?
Per 100g portion innehåller Pepparlax vrökt, port.skuren 0g kolhydrater tillsammans med 8.7g fett.
Allergener
Innehåller Pepparlax vrökt, port.skuren några allergener?
Pepparlax vrökt, port.skuren innehåller allergenet fisk.
Vilka allergener kan finnas i spår i Pepparlax vrökt, port.skuren?
Pepparlax vrökt, port.skuren tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Vem kan jag kontakta angående Pepparlax vrökt, port.skuren?
Du kan kontakta Feldt´s Fisk & Skaldjur AB på följande sätt: Telefon: 0523-707 00. E-post: info@feldts.se. Adress: Roparebacken, 456 31 Kungshamn.