Vi värnar om vårt arv och därför förädlar vi fortfarande fisken på samma sätt som farmor Doris gjorde när hon rökte fisken för 40 år sedan i Lillängshamnen, men nu gör vi det i en helt ny rökerianläggning. Vår kallrökta lax gravas i minst 48 timmar så att sältan samt sötman ska kunna sätta sig i fisken och torka filén innan den röks på mycket låga temperaturer i minst 8 timmar. Allt görs enligt farmor Doris unika recept och röks med vår hemliga spånblandning.
Storlek
1500gram
Lax(Salmo salar) odlad Norge, salt, socker, rök av spån.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller fisk. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 880 kJ |
Energi | 210 kcal |
Fett | 13 g |
- Varav mättat fett | 3 g |
Kolhydrat | 2 g |
- Varav sockerarter | 2 g |
Protein | 23 g |
Salt | 3 g |
Förvaras i -40°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 540 dagar.
Förvaringstemperatur
-40°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 540 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Lillängshamnens Fiskrökeri AB
Org.nr: 556834-1548
I en portion på 100g finns det 23g protein.
Per 100g portion innehåller Kallrökt Laxfilé Skivad 2g kolhydrater tillsammans med 13g fett.
Kallrökt Laxfilé Skivad innehåller allergenet fisk.
Kallrökt Laxfilé Skivad tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Lillängshamnens Fiskrökeri AB på följande sätt: Telefon: 054-51 72 30. E-post: epost@lillangshamnen.se. Adress: Dagvindsgatan 9, 652 21 Karlstad.