Vi värnar om vårt arv och därför förädlar vi fortfarande fisken på samma sätt som farmor Doris gjorde när hon rökte fisken för 40 år sedan i Lillängshamnen, men nu gör vi det i en helt ny rökerianläggning. Till vår gravade lax används endast färsk superior d-trim lax som handsaltas av våra duktiga rökmästare för att sedan strö färsk dill och krossad vitpeppar tätt över hela fisken. Gravningen tar ca 72tim för att uppnå bästa resultat, precis som farmor Doris tidigare gjorde.
Storlek
1500gram
Lax (salmo salar) odlad Norge, salt, socker, dill, vitpeppar, rök av spån.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller fisk. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 759 kJ |
Energi | 181 kcal |
Fett | 11 g |
- Varav mättat fett | 2 g |
Kolhydrat | 4 g |
- Varav sockerarter | 3 g |
Protein | 20 g |
Salt | 3 g |
Förvaras i -40°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 540 dagar.
Förvaringstemperatur
-40°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 540 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Lillängshamnens Fiskrökeri AB
Org.nr: 556834-1548
I en portion på 100g finns det 20g protein.
Per 100g portion innehåller Gravad Laxfilé Skivad 4g kolhydrater tillsammans med 11g fett.
Gravad Laxfilé Skivad innehåller allergenet fisk.
Gravad Laxfilé Skivad tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Lillängshamnens Fiskrökeri AB på följande sätt: Telefon: 054-51 72 30. E-post: epost@lillangshamnen.se. Adress: Dagvindsgatan 9, 652 21 Karlstad.