Förstekt Tempura inbakad Koljafilé, Ursprung Storbritannien, FAO 27, Storlek 120-160, Latinskt namn Melanogrammus aeglefinus
Storlek
5000gram
KOLJA (52%), VETEmjöl, kaliumkarbonat, järn, niacin, tiamin, vatten, solrosolja, rapsolja, VETEstärkelse, palmolja, havssalt, SENAPsmjöl, jäst, höjningsmedel, natriumbikarbonat, salt, jästextrakt
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller fisk, spannmål som innehåller gluten, vete och senap. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 947 kJ |
Energi | 226 kcal |
Fett | 8.3 g |
- Varav mättat fett | 0.6 g |
Kolhydrat | 22.3 g |
- Varav sockerarter | 1 g |
Protein | 19 g |
Salt | 0.9 g |
Förvaras i -40°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 720 dagar.
Förvaringstemperatur
-40°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 720 dagar
Tillverkningsland
Storbritannien
Företag
Fiskano B.V
Org.nr: 80063222902
I en portion på 100g finns det 19g protein.
Per 100g portion innehåller Tempura inbakad Kolja 120-160 gr 22.3g kolhydrater tillsammans med 8.3g fett.
Tempura inbakad Kolja 120-160 gr innehåller följande allergener: fisk, spannmål som innehåller gluten, vete och senap.
Tempura inbakad Kolja 120-160 gr tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Fiskano B.V på följande sätt: Telefon: 0303-935 46. Adress: Marsdiep 21, NL-8321 MC Urk.