Sprödbakad minilax , Ursprung Norge/Holland, FAO odlad, Storlek 60 gr, Latinskt namn Salmo salar
Storlek
5000gram
LAX (65%), VETEmjöl, vatten, rapsolja, VETEstärkelse, örtblandning, jäst, salt, stabiliseringsmedel (E461), stabiliseringsmedel (E464)
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller fisk, spannmål som innehåller gluten, vete och kräftdjur. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1024 kJ |
Energi | 245 kcal |
Fett | 12.8 g |
- Varav mättat fett | 2.5 g |
Kolhydrat | 16.4 g |
- Varav sockerarter | 0.8 g |
Protein | 15.6 g |
Salt | 1 g |
Förvaras i -40°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 540 dagar.
Förvaringstemperatur
-40°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 540 dagar
Tillverkningsland
Nederländerna
Företag
Fiskano B.V
Org.nr: 80063222902
I en portion på 100g finns det 15.6g protein.
Per 100g portion innehåller Sprödbakad lax mini 60 gr 16.4g kolhydrater tillsammans med 12.8g fett.
Sprödbakad lax mini 60 gr innehåller följande allergener: fisk, spannmål som innehåller gluten, vete och kräftdjur.
Sprödbakad lax mini 60 gr tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Fiskano B.V på följande sätt: Telefon: 0303-935 46. Adress: Marsdiep 21, NL-8321 MC Urk.