Förstekt koljafilé 120/160, latinskt namn Melanogrammus aeglefinus
Storlek
5000gram
KOLJA (52%), brödsmule panering (VETEmjöl, ris), vatten, salt, VETEstärkelse, jäst, dextros, SENAP, paprika, kaliumkarbonat, järn, niacin, tiamin.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller fisk, spannmål som innehåller gluten, senap och vete. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1032 kJ |
Energi | 246 kcal |
Fett | 10.1 g |
- Varav mättat fett | 0.8 g |
Kolhydrat | 24.9 g |
- Varav sockerarter | 1.2 g |
Protein | 12.9 g |
Salt | 0.8 g |
Förvaras i -40°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 720 dagar.
Förvaringstemperatur
-40°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 720 dagar
Tillverkningsland
Storbritannien
Företag
Fiskano B.V
Org.nr: 80063222902
I en portion på 100g finns det 12.9g protein.
Per 100g portion innehåller Sprödbakad Koljafilé 120-160 gr 24.9g kolhydrater tillsammans med 10.1g fett.
Sprödbakad Koljafilé 120-160 gr innehåller följande allergener: fisk, spannmål som innehåller gluten, senap och vete.
Sprödbakad Koljafilé 120-160 gr tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Fiskano B.V på följande sätt: Telefon: 0303-935 46. Adress: Marsdiep 21, NL-8321 MC Urk.