Förstekt Fiskfrilett MSC , Ursprung Holland, FAO 67/61, Storlek 50 gr, Latinskt namn Theragra chalcogramma
Storlek
5000gram
Alaska POLLOCK 65% (färs), VETEmjöl, vatten, rapsolja, VETEstärkelse, salt, stabiliseringsmedel (E464), jäst, stabiliseringsmedel (E461), vegetabilisk fiber, vitökspulver, lökpulver, vitpeppar, libbsticka, citrongräs, dill
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller fisk, spannmål som innehåller gluten och vete. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 696 kJ |
Energi | 165 kcal |
Fett | 4.3 g |
- Varav mättat fett | 0.6 g |
Kolhydrat | 17.6 g |
- Varav sockerarter | 0.9 g |
Protein | 13.5 g |
Salt | 1.1 g |
Förvaras i -40°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 720 dagar.
Förvaringstemperatur
-40°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 720 dagar
Tillverkningsland
Nederländerna
Företag
Fiskano B.V
Org.nr: 80063222902
I en portion på 100g finns det 13.5g protein.
Per 100g portion innehåller Sprödbakad Fiskfrilett 50 gr MSC 17.6g kolhydrater tillsammans med 4.3g fett.
Sprödbakad Fiskfrilett 50 gr MSC innehåller följande allergener: fisk, spannmål som innehåller gluten och vete.
Sprödbakad Fiskfrilett 50 gr MSC tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Fiskano B.V på följande sätt: Telefon: 0303-935 46. Adress: Marsdiep 21, NL-8321 MC Urk.