Sejpanett (Pollachius Virens) ( FAO 27 subarea V ) MSC 55g sprödpanerad förstekt, fiskandel 60%, styckfryst, av renskurna filéer.Fri från gluten, mjölk och ägg. Innehåller ca 90st. Denna produkt kommer från ett fiske som har blivit oberoende certifierat enligt MSC:s miljökrav för ett välskött och uthålligt fiske. www.msc.org/se MSC nr:MSC-C-52514
Storlek
2500gram
INGREDIENSER: Sejpanetter med ugnsklar glutenfri panering, 55g, djupfryst, Fångade i Barents hav, Norska havet och farvattnen kring Svalbard och Björnön, Skagerack och Kattegatt, Bälten, Nordsjö, Islands och Färöarnas socklar. Ingredienser: SEJFILÈ utan skinn (fisk) 60%, skuren av blockfrysta sejfilébitar, glutenfri panering (40%): rismjöl, vatten, rapsolja, majsmjöl, modifierad stärkelse, majsstärkelse, konserveringsmedel (E 500ii, E 450i; vegetabilisk fiber (bambu), majsdextros, salt, stabiliseringsmedel E 461; buljong (naturlig arom, maltodextrin, salt, rapsolja. Förstekt i rapsolja. Enstaka ben kan förekomma.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller fisk. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 860 kJ |
Energi | 205 kcal |
Fett | 10 g |
- Varav mättat fett | 0.8 g |
Kolhydrat | 16 g |
- Varav sockerarter | 0.4 g |
Protein | 12 g |
Salt | 0.1 g |
Förvaras i -21°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 360 dagar.
Förvaringstemperatur
-21°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 360 dagar
Tillverkningsland
Polen
Företag
Royal Greenland Sweden AB
Org.nr: 556511-3709
I en portion på 100g finns det 12g protein.
Per 100g portion innehåller Sejpanett fri fr gluten mjölk ägg 16g kolhydrater tillsammans med 10g fett.
Sejpanett fri fr gluten mjölk ägg innehåller allergenet fisk.
Sejpanett fri fr gluten mjölk ägg tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Royal Greenland Sweden AB på följande sätt: Telefon: 040-23 78 80 . E-post: customerservicesweden@royalgreenland.com. Adress: Hyllie Stationstorg 31, 215 32 Malmö.