En sejpanett med smakfullt vitt kött och en spröd ekologisk panering på råvara som fångas i nordiska hav och produceras i Sverige utan några omvägar till fjärran land. Vi har full kontroll på råvaran.
Storlek
5000gram

SEJFÄRS (Pollachius virens) (65%), ströbröd* (VETEMJÖL, VETEMALTMJÖL, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra), vatten, salt, jäst), vatten, VETEMJÖL*, solrosolja*, citronpeppararom, salt, limearom, svartpeppar*, vitpeppar*. *=ekologisk ingrediens 26,19% SE-EKO-04 MSC
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller fisk, spannmål som innehåller gluten och vete. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
| Näringsämne | Per 100g |
|---|---|
| Energi | 733 kJ |
| Energi | 174 kcal |
| Fett | 5 g |
| - Varav mättat fett | 0.7 g |
| Kolhydrat | 17 g |
| - Varav sockerarter | 0.1 g |
| Protein | 15 g |
| Salt | 0.3 g |
| Fiber | 0.8 g |
Förvaras i -24°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 540 dagar.
Förvaringstemperatur
-24°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 540 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Säljpartner Häll & Co AB
Org.nr: 556710-9110
I en portion på 100g finns det 15g protein.
Per 100g portion innehåller Sejpanett EKO MSC 17g kolhydrater tillsammans med 5g fett.
Sejpanett EKO MSC innehåller följande allergener: fisk, spannmål som innehåller gluten och vete.
Sejpanett EKO MSC tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Säljpartner Häll & Co AB på följande sätt: Telefon: 08-672 07 50. E-post: info@saljpartner.com. Adress: Isafjordsgatan 5, 164 40 Stockholm.