Svenskproducerat, Nordiska hav utan omvägar, 44-46xca55g, förstekt, panerad, enkelfryst, styckfryst, skinn & benfri, inbakad, FISH'N'CHIPS.
Storlek
2500gram
SEJFILÉ (Pollachius virens) (55%), vatten, tempura (VETE-, majs- och rismjöl, dextrin, VETEGLUTEN, salt, VASSLEPULVER, förtjockningsmedel E450, bakpulver (natriumkarbonat)), ströbröd (VETEMJÖL, salt, jäst), rapsolja, VETEMJÖL, paneringsmix (VETEMJÖL, potatisstärkelse, salt, peppar, bakpulver (natriumkarbonat)). Fångstområde: FAO27 Nordostatlanten - Norska Havet MSC
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller fisk, spannmål som innehåller gluten, mjölk, laktos och vete. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 683 kJ |
Energi | 163 kcal |
Fett | 4.4 g |
- Varav mättat fett | 0.4 g |
Kolhydrat | 17 g |
- Varav sockerarter | 0.9 g |
Protein | 14 g |
Salt | 1.1 g |
Förvaras i -25°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 540 dagar.
Förvaringstemperatur
-25°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 540 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Säljpartner Häll & Co AB
Org.nr: 556710-9110
I en portion på 100g finns det 14g protein.
Per 100g portion innehåller Sejfilé Tempura 17g kolhydrater tillsammans med 4.4g fett.
Sejfilé Tempura innehåller följande allergener: fisk, spannmål som innehåller gluten, mjölk, laktos och vete.
Sejfilé Tempura tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Säljpartner Häll & Co AB på följande sätt: Telefon: 08-672 07 50. E-post: info@saljpartner.com. Adress: Isafjordsgatan 5, 164 40 Stockholm.