Sprödbakad fisk gjord på sej MSC från Nordöstra Atlanten. Fin 50g’s filéform med hemlagat utseende. God smak med krisp. Förfriterad i solrosolja.
Storlek
5000gram
Fiskfärs av SEJ 60% (Pollachius virens, FAO 27 Nordöstra Atlanten), panering (ströbröd (VETE), VETEMJÖL, solrosolja, vatten, salt, SENAP, bakpulver (E500)). Fisken är filead maskinellt, observera att fiskben kan förekomma.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller fisk, spannmål som innehåller gluten och senap. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 790 kJ |
Energi | 190 kcal |
Fett | 8.3 g |
- Varav mättat fett | 2.2 g |
Kolhydrat | 15 g |
- Varav sockerarter | 0.6 g |
Protein | 13 g |
Salt | 1.2 g |
Förvaras i -25°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 720 dagar.
Förvaringstemperatur
-25°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 720 dagar
Tillverkningsland
Danmark
Företag
Atria Foodservice AB
Org.nr: 556426-2523
I en portion på 100g finns det 13g protein.
Per 100g portion innehåller Miniflippersej MSC 15g kolhydrater tillsammans med 8.3g fett.
Miniflippersej MSC innehåller följande allergener: fisk, spannmål som innehåller gluten och senap.
Miniflippersej MSC tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Atria Foodservice AB på följande sätt: Telefon: 010-482 30 00. E-post: dabas@atria.se.