- Livsmedel
- Djupfryst
- Fisk- och skaldjursprodukter
- Fisk, panerad, förstekt
- MINIFLIPPERSEJ 80 G, MSC
MINIFLIPPERSEJ 80 G, MSC
Sprödbakad sej MSC från Nordostatlanten. Sej tillhör torskfamiljen men har lite grövre kött. Nyckelhålsmärkt och utan E-nr. Hög fiskhalt 68%. Förfriterad i rapsolja.
Storlek
5040gram

Ingredienser & Allergener
Ingredienser
Sammanfogad FISKfärs av sej 68 % (Pollachius virens) MSC-certifierad Nordostatlanten FAO27, VETEmjöl, vatten, salt, rapsolja, jäst, vitpeppar. Rapsolja till fritering. MSC-C-51951
Allergeninformation för MINIFLIPPERSEJ 80 G, MSC
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller fisk, spannmål som innehåller gluten och vete. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsinnehåll
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 850 kJ |
Energi | 200 kcal |
Fett | 8.5 g |
- Varav mättat fett | 0.7 g |
Kolhydrat | 14 g |
- Varav sockerarter | 0.4 g |
Protein | 15 g |
Salt | 0.8 g |
Förvaring & Hållbarhet
Förvaras i -25°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 540 dagar.
Förvaringstemperatur
-25°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 540 dagar
Ursprung & Tillverkare
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Atria Foodservice AB
Org.nr: 556426-2523
Vanliga frågor om MINIFLIPPERSEJ 80 G, MSC
Näringsvärde
Vad är proteininnehållet i MINIFLIPPERSEJ 80 G, MSC?
I en portion på 100g finns det 15g protein.
Hur mycket kolhydrater och fett finns det i MINIFLIPPERSEJ 80 G, MSC?
Per 100g portion innehåller MINIFLIPPERSEJ 80 G, MSC 14g kolhydrater tillsammans med 8.5g fett.
Allergener
Innehåller MINIFLIPPERSEJ 80 G, MSC några allergener?
MINIFLIPPERSEJ 80 G, MSC innehåller följande allergener: fisk, spannmål som innehåller gluten och vete.
Vilka allergener kan finnas i spår i MINIFLIPPERSEJ 80 G, MSC?
MINIFLIPPERSEJ 80 G, MSC tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Vem kan jag kontakta angående MINIFLIPPERSEJ 80 G, MSC?
Du kan kontakta Atria Foodservice AB på följande sätt: Telefon: 010-482 30 00. E-post: dabas@atria.se.