Fiskfärsbiffar tillverkad av lax och sej. Panerad med glutenfritt paneringspulver. Produkterna passar utmärkt till barn.
Odlad norsk, skotsk och irländsk LAX (Salmo salar) 55 %, fiskad SEJ (Pollachius virens) 30 % FAO 27 Nordöstra-Atlanten, glutenfri HAVREkli, potatisflingor, lök, citronsaft, glutenfri HAVREfiber, dill, joderat salt, vitpeppar. Tillsatt salt 0,7 %.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller fisk. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 800 kJ |
Energi | 190 kcal |
Fett | 12 g |
- Varav mättat fett | 2.8 g |
- Varav fleromättat fett | 5.9 g |
- Varav enkelomättat fett | 2.8 g |
Kolhydrat | 7 g |
- Varav sockerarter | 0.2 g |
Protein | 15 g |
Salt | 0.9 g |
Fiber | 3.1 g |
Natrium | 0.36 g |
Förvaras i -30°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
-30°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Finland
Företag
Apetit Ruoka OY
Org.nr: 0971095-7
I en portion på 100g finns det 15g protein.
Per 100g portion innehåller Laxbiff 7g kolhydrater tillsammans med 12g fett.
Laxbiff innehåller allergenet fisk.
Laxbiff tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Apetit Ruoka OY på följande sätt: E-post: kontakt@apetit.se. Adress: Arenavägen 29, 121 77 Johanneshov.