Vit fisk med filékänsla, guldlax och kolja, MSC, Nordostatlanten. Sprödbakad med majspuffar. Fri från mjölk, ägg, gluten och soja. Hög fiskhalt 71%. Nyckelhålsmärkt, utan E-nr. Förfriterad i rapsolja.
Storlek
5000gram
Sammanfogad FISKFÄRS av GULDLAX* (Argentina silus) och KOLJA* (Melanogrammus aeglefinus) (71%), ströbröd (majs, dextros, salt), rapsolja, vatten, paneringsmix (rismjöl, potatisstärkelse, modifierad potatisstärkelse, salt, lök, kryddextrakt), salt, vitpeppar. *Fångstområde: Nordostatlanten FAO27. Fisken rensas maskinellt så enstaka ben kan förekomma. MSC-C-51951
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller fisk. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 800 kJ |
Energi | 190 kcal |
Fett | 9 g |
- Varav mättat fett | 0.7 g |
Kolhydrat | 14 g |
- Varav sockerarter | 1 g |
Protein | 14 g |
Salt | 0.9 g |
Förvaras i -25°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 540 dagar.
Förvaringstemperatur
-25°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 540 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Atria Foodservice AB
Org.nr: 556426-2523
I en portion på 100g finns det 14g protein.
Per 100g portion innehåller Guldlax 50g, Fri från, MSC 14g kolhydrater tillsammans med 9g fett.
Guldlax 50g, Fri från, MSC innehåller allergenet fisk.
Guldlax 50g, Fri från, MSC tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Atria Foodservice AB på följande sätt: Telefon: 010-482 30 00. E-post: dabas@atria.se.