Sprödbakad fisk fylld med en sås på tomat, spenat och mozzarella. Gjord på MSC-märkt Alaska pollock. Tillagas enkelt i ugn och passar såväl på lunchmenyn som på kvällsmenyn. Servera på klassiskt vis till ris eller potatis, alternativ till en matigare sallad med olika grönsaker.
Storlek
5000gram
Alaska pollock* (FISK) 50% (*Theragra chalcogramma*), mjöl (VETE-, ris-, majs-), rapsolja, spenat, vatten, tomat 2%, tomat juice, stärkelse (VETE-, majs-, potatis-), lök, mozzarella 1% (MJÖLK, salt, mjölksyrabakterier, mikrobiell körning), cheddarost (MJÖLK), vitt vin, tomatpuré, VETEGLUTEN, salt, vitlök, kryddor (bl.a. peppar, cayenne), jäst, druvsocker, vassleprotein (MJÖLK), lökpulver.*Fiskad i nordöstra eller nordvästra Stilla havet.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten, vete, fisk, laktos och mjölk. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 841 kJ |
Energi | 201 kcal |
Fett | 9.2 g |
- Varav mättat fett | 1.1 g |
Kolhydrat | 17 g |
- Varav sockerarter | 0.9 g |
Protein | 12 g |
Salt | 0.6 g |
Fiber | 1 g |
Förvaras i -19°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 450 dagar.
Förvaringstemperatur
-19°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 450 dagar
Tillverkningsland
Polen
Företag
Findus Sverige AB
Org.nr: 556006-4361
I en portion på 100g finns det 12g protein.
Per 100g portion innehåller Fylld Sprödbak fisk TomatMozzarella 17g kolhydrater tillsammans med 9.2g fett.
Fylld Sprödbak fisk TomatMozzarella innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten, vete, fisk, laktos och mjölk.
Fylld Sprödbak fisk TomatMozzarella tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Findus Sverige AB på följande sätt: Telefon: 010-600 52 00. E-post: foodservices@se.findus.com. Adress: Postbox 4506, 203 20 Malmö.