Flundrafilé (Platichthys flesus) (FAO 27:3 och 27:4, Skagerack, Kattegatt, Öresund, Bälten och Östersjön samt Nordsjön ) stekt panerad, 60-100g, 56 % fiskandel, styckfryst, renskurna filéer utan skinn, Clean label. Denna produkt kommer från ett fiske som har blivit oberoende certifierat enligt MSC:s miljökrav för ett välskött och uthålligt fiske. www.msc.org/se
Storlek
5000gram
Stekt panerad flundrafilé, 70-100g, utan skinn. Fångad i Nordostatlanten, Skagerack, Kattegatt, Öresund, Bälten och Östersjön samt Nordsjön. Ingredienser: Flundrafilé (Platichthys flesus) (54%), panering (46%): vetemjöl, vatten, rapsolja, durumvete, potatisstärkelse, salt, dextros, svampextrakt, jäst, vitpeppar. Produkten är stekt i rapsolja. Enstaka ben kan förekomma.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller fisk, vete och spannmål som innehåller gluten. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1230 kJ |
Energi | 295 kcal |
Fett | 16 g |
- Varav mättat fett | 1.6 g |
Kolhydrat | 27 g |
- Varav sockerarter | 1.4 g |
Protein | 12 g |
Salt | 0.96 g |
Förvaras i -21°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 540 dagar.
Förvaringstemperatur
-21°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 540 dagar
Tillverkningsland
Polen
Företag
Royal Greenland Sweden AB
Org.nr: 556511-3709
I en portion på 100g finns det 12g protein.
Per 100g portion innehåller Flundrafilé stekt 60-100g 27g kolhydrater tillsammans med 16g fett.
Flundrafilé stekt 60-100g innehåller följande allergener: fisk, vete och spannmål som innehåller gluten.
Flundrafilé stekt 60-100g tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Royal Greenland Sweden AB på följande sätt: Telefon: 040-23 78 80 . E-post: customerservicesweden@royalgreenland.com. Adress: Hyllie Stationstorg 31, 215 32 Malmö.