ca 60g/st, burgarna är förstekta och har en gyllenfärgad panad
Storlek
5040gram
FISKFÄRS av SEJ (Pollachius virens) och GULDLAX (Argentina silus) 60%, VETEMJÖL, raps- och solrosolja, vatten, potatisstärkelse, salt, jäst, vitpeppar.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller fisk och vete. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 832 kJ |
Energi | 199 kcal |
Fett | 8 g |
- Varav mättat fett | 0.7 g |
Kolhydrat | 17 g |
- Varav sockerarter | 0.6 g |
Protein | 14 g |
Salt | 0.76 g |
Förvaras i -25°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 540 dagar.
Förvaringstemperatur
-25°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 540 dagar
Tillverkningsland
Polen
Företag
Feldt´s Fisk & Skaldjur AB
Org.nr: 556435-9981
I en portion på 100g finns det 14g protein.
Per 100g portion innehåller Fiskburgare av sej/guldlax MSC 17g kolhydrater tillsammans med 8g fett.
Fiskburgare av sej/guldlax MSC innehåller följande allergener: fisk och vete.
Fiskburgare av sej/guldlax MSC tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Feldt´s Fisk & Skaldjur AB på följande sätt: Telefon: 0523-707 00. E-post: info@feldts.se. Adress: Roparebacken, 456 31 Kungshamn.