ca 80g/st. Glutenfri förstekt burgare med gyllenfärgad panad
Storlek
5040gram
FISKFÄRS av ALASKA POLLOCK (Theragra chalcogramma) 65 %, rismjöl, raps- och solrosolja, vatten, majsstärkelse, kikärtsmjöl, majsmjöl, potatisstärkelse, salt, druvsocker, bakpulver (E450, E500), stabiliseringsmedel (E415). Trots stor noggrannhet med att ta bort alla fiskben kan enstaka ben förekomma.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller fisk. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 826 kJ |
Energi | 197 kcal |
Fett | 7.8 g |
- Varav mättat fett | 0.6 g |
Kolhydrat | 18 g |
- Varav sockerarter | 0.3 g |
Protein | 13 g |
Salt | 0.74 g |
Förvaras i -25°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 540 dagar.
Förvaringstemperatur
-25°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 540 dagar
Tillverkningsland
Polen
Företag
Feldt´s Fisk & Skaldjur AB
Org.nr: 556435-9981
I en portion på 100g finns det 13g protein.
Per 100g portion innehåller Fiskburgare alaska pollock MSC GLF 18g kolhydrater tillsammans med 7.8g fett.
Fiskburgare alaska pollock MSC GLF innehåller allergenet fisk.
Fiskburgare alaska pollock MSC GLF tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Feldt´s Fisk & Skaldjur AB på följande sätt: Telefon: 0523-707 00. E-post: info@feldts.se. Adress: Roparebacken, 456 31 Kungshamn.