Hoppa till huvudinnehåll
MatOnline Logo
LivsmedelMatbutiker

© 2025 MatOnline. Alla rättigheter förbehållna.
Kategori och productdata tillhandahålls av dabas.com

  1. Livsmedel
  2. Djupfryst
  3. Fisk- och skaldjur, oberedd
  4. Sej
  5. Sejfilé sjöfryst MSC
  1. Livsmedel/
  2. Djupfryst/
  3. Fisk- och skaldjur, oberedd/
  4. Sej/
  5. Sejfilé sjöfryst MSC

Sejfilé sjöfryst MSC

Fiskano

Sjöfryst Ishavs Sejfilé MSC Ursprung Norge, FAO 27, Storlek 80-150, Latinskt namn Pollachius virens

Storlek

6801gram

Sejfilé sjöfryst MSC

Ingredienser & Allergener

Ingredienser

SEJfilé

Allergeninformation för Sejfilé sjöfryst MSC

Fisk(Innehåller)

För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller fisk. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..

Näringsinnehåll

NäringsämnePer 100g
Energi357 kJ
Energi84 kcal
Fett1.1 g
- Varav mättat fett0.3 g
Kolhydrat0 g
- Varav sockerarter0 g
Protein18.6 g
Salt0.2 g

Förvaring & Hållbarhet

Förvaras i -40°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 720 dagar.

Förvaringstemperatur

-40°C till -18°C

Total hållbarhet

Upp till 720 dagar

Ursprung & Tillverkare

Tillverkningsland

Norge

Företag

Fiskano B.V

Org.nr: 80063222902

Kontakt

Marsdiep 21

NL-8321 MC Urk

Tel: 0303-935 46

Besök webbplats

Vanliga frågor om Sejfilé sjöfryst MSC

Näringsvärde

Vad är proteininnehållet i Sejfilé sjöfryst MSC?

I en portion på 100g finns det 18.6g protein.

Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Sejfilé sjöfryst MSC?

Per 100g portion innehåller Sejfilé sjöfryst MSC 0g kolhydrater tillsammans med 1.1g fett.

Allergener

Innehåller Sejfilé sjöfryst MSC några allergener?

Sejfilé sjöfryst MSC innehåller allergenet fisk.

Vilka allergener kan finnas i spår i Sejfilé sjöfryst MSC?

Sejfilé sjöfryst MSC tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.

Vem kan jag kontakta angående Sejfilé sjöfryst MSC?

Du kan kontakta Fiskano B.V på följande sätt: Telefon: 0303-935 46. Adress: Marsdiep 21, NL-8321 MC Urk.

←Tillbaka till Produkter