RÖDSPÄTTA (Pleuronectes platessa) 55%, vatten, VETEMJÖL, salt, jäst, rapsolja.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller fisk och spannmål som innehåller gluten. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
| Näringsämne | Per 100g | 
|---|---|
| Energi | 890 kJ | 
| Energi | 211 kcal | 
| Fett | 7.2 g | 
| - Varav mättat fett | 0.6 g | 
| Kolhydrat | 24.6 g | 
| - Varav sockerarter | 1.2 g | 
| Protein | 11.6 g | 
| Salt | 0.7 g | 
Förvaras i -25°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 540 dagar.
Förvaringstemperatur
-25°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 540 dagar
Tillverkningsland
Nederländerna
Företag
Feldt´s Fisk & Skaldjur AB
Org.nr: 556435-9981
I en portion på 100g finns det 11.6g protein.
Per 100g portion innehåller Rödspätta sprödbakad 24.6g kolhydrater tillsammans med 7.2g fett.
Rödspätta sprödbakad innehåller följande allergener: fisk och spannmål som innehåller gluten.
Rödspätta sprödbakad tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Feldt´s Fisk & Skaldjur AB på följande sätt: Telefon: 0523-707 00. E-post: info@feldts.se. Adress: Roparebacken, 456 31 Kungshamn.