Storlek
5000gram
Fileer av SILL (Clupea harengus) Fångstzon: Fiskad i Nordostatlanten FAO27 (område 3aN, 3aS & 4), med trål
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller fisk. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 600 kJ |
Energi | 150 kcal |
Fett | 9 g |
- Varav mättat fett | 2 g |
Kolhydrat | 0 g |
- Varav sockerarter | 0 g |
Protein | 17 g |
Salt | 0.5 g |
Järn | 0.79 mg |
Kalcium | 11 mg |
Fosfor | 173 mg |
Kalium | 315 mg |
Magnesium | 29 mg |
Natrium | 0.09 g |
Niacin | 1.6 mg |
Selen | 42.6 µg |
Tiamin | 0.03 mg |
Zink | 0.27 mg |
Förvaras i -25°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 720 dagar.
Förvaringstemperatur
-25°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 720 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Jo Food AB
Org.nr: 556235-3374
I en portion på 100g finns det 17g protein.
Per 100g portion innehåller Sillfile´30/60 g 0g kolhydrater tillsammans med 9g fett.
Sillfile´30/60 g innehåller allergenet fisk.
Sillfile´30/60 g tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Jo Food AB på följande sätt: Telefon: 031-704 84 90. E-post: info@jofood.se. Adress: Fiskhamnspiren 1, 414 58 Göteborg.