- Livsmedel
- Djupfryst
- Fisk- och skaldjur, oberedd
- Övrig fisk
- Laxloin Sashimi
Laxloin Sashimi
Storlek
3000gram
Ingredienser & Allergener
Ingredienser
Skinn- & benfri laxfilé (Salmo Salar). Odlad i Norge. Produktsammansättningen kan ändras, läs därför alltid ingrediensförteckningen på förpackningen
Allergeninformation för Laxloin Sashimi
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller fisk. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsinnehåll
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 932 kJ |
Energi | 244 kcal |
Fett | 16 g |
- Varav mättat fett | 3 g |
Kolhydrat | 0 g |
- Varav sockerarter | 0 g |
Protein | 20 g |
Salt | 0.1 g |
Förvaring & Hållbarhet
Förvaras i -25°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 720 dagar.
Förvaringstemperatur
-25°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 720 dagar
Ursprung & Tillverkare
Tillverkningsland
Kina
Företag
Jo Food AB
Org.nr: 556235-3374
Vanliga frågor om Laxloin Sashimi
Näringsvärde
Vad är proteininnehållet i Laxloin Sashimi?
I en portion på 100g finns det 20g protein.
Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Laxloin Sashimi?
Per 100g portion innehåller Laxloin Sashimi 0g kolhydrater tillsammans med 16g fett.
Allergener
Innehåller Laxloin Sashimi några allergener?
Laxloin Sashimi innehåller allergenet fisk.
Vilka allergener kan finnas i spår i Laxloin Sashimi?
Laxloin Sashimi tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Vem kan jag kontakta angående Laxloin Sashimi?
Du kan kontakta Jo Food AB på följande sätt: Telefon: 031-704 84 90. E-post: info@jofood.se. Adress: Fiskhamnspiren 1, 414 58 Göteborg.